Oranje Fonds steunt Repair Café Deurne

Onlangs heeft het Oranje Fonds een bijdrage van € 500,00 toegekend aan Repair Café Deurne, voor de aanschaf van gereedschappen en hulpmateriaal.

In het Repair Café in Deurne kunt u terecht voor reparaties van kleine huishoudelijke apparaten, fietsen, meubels en kleding. Iets weggooien wat nog te repareren is, is niet duurzaam.

Andere sponsors zijn: de firma VVS Techniek (gereedschap), de firma Manders Rijwielhandel (fietsgereedschap), de gemeente Deurne.

Het repareren kan gratis of tegen een kleine vrijwillige bijdrage. Vaak zijn het reparaties waarvan je denkt dat je het ook zelf zou moeten kunnen (als je wist hoe het moest). Zelfs als het meegebrachte apparaat niet meer gerepareerd kan worden doneren de klanten toch vaak een klein bedrag omdat ze zo prettig geholpen zijn of omdat ze het idee zo sympathiek vinden.

Het Repair Café Deurne heeft sinds april 2014 al ruim 90 klanten tot volle tevredenheid kunnen helpen.


Voor onze leestafel zoeken wij nog boeken over; repareren, hergebruik, ambachten, klussen en knutselen. Hebt u interesse? Neem dan contact op met Jan Berkers tel. 317728 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de openingstijden zie het Weekblad voor Deurne en de regionale dag- en weekbladen.
Het Repair Café zit bij Factor Deurne West op de Fabriekstraat 22.

 

Twitter

Impressie

Sponsoren