Mooier en beter

De derde editie van de Kerst Winter Wonder Wandeling dreigde even letterlijk in het water te vallen maar is toch weer een groot succes geworden. Ruim 9.000 bezoekers hebben genoten van de 35 acts. Verspreid over de 3 avonden hebben 1200 medewerkers en artiesten – waaronder 40 koren, muziek en dansgroepen, toneel- en andere verenigingen – zich ingezet in het weekend van 14, 15 en 16 december 2012 om voor de derde keer een prachtig evenement neer te zetten. Ondanks de vele regen en de daardoor wat modderige stukken bospad waren heel veel mensen vol lof. Mooier en kwalitatief beter dan vorige edities was een veel gehoord geluid; een compliment niet alleen voor de organisatie maar ook voor alle acteurs en artiesten die hebben meegewerkt.

Na een sfeervolle ontvangst bij de Romeinse stadspoort werd de bezoekers direct om hulp gevraagd door de ijsprinses. Holbewoners hadden het gat van de trollenkoning ingenomen, kinderen gingen de strijd aan met middeleeuwse ridders, mochten schieten met pijl en boog en met kanonnen op het piratenplein. Uiteraard was de Kerstman weer aanwezig en heeft hij genoten van al die kleurplaten die de kinderen hem hebben bezorgd. De uitslag van de kleurwedstrijd vind je hier. Mensen konden zich even in Afrikaanse of Oosterse sferen wanen. Ook een groot succes was Pack the Kerstman, gebaseerd op het bekende computerspel Pacman.
Er was veel live muziek en met de inzet van de piratenboot en de pipowagens op verschillende plekken waren er meer gelegenheden voor het publiek dan bij eerdere edities om iets te nuttigen en even uit te rusten. Dat werd heel positief ontvangen.

De organisatie bedankt iedereen die zich ingezet heeft voor de totstandkoming van dit geweldige evenement. Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.

De komende tijd zullen er veel foto’s worden toegevoegd aan de verschillende onderdelen van het programma, zodat iedereen nog eens kan (na)genieten van de Kerst Winter Wonder Wandeling 2012. Filmfragmenten zullen op ons filmkanaal worden getoond. Kom regelmatig nog eens kijken of volg de berichten via Twitter.

Stuur ons een e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) als u iets verloren bent. Misschien is het voorwerp al gevonden. Klik hier voor een lijst van gevonden voorwerpen.

Twitter

Impressie

Sponsoren