Overweldigend!

De eerste editie van de Kerst Winter Wonder Wandeling is een feit. Bijna 11.000 bezoekers hebben genoten van de sfeervolle wandeling met al die mooie, grappige en ontroerende acts. Ongeveer 140 medewerkers en gemiddeld 300 artiesten zijn het weekend van 18, 19 en 20 december 2009 in de weer geweest om dit evenement tot een onvergetelijk gebeuren te maken. “Kerst Winter Wonder Wandeling overweldigend” zo kopte het Weekblad voor Deurne. De kroon op het werk.

Twee jaren van voorbereiding gingen aan deze eerste editie vooraf. Locatie, vergunningen, medewerkers, financiën, decors, koren, acteurs, tenten, dieren, catering, … Alle puzzelstukjes moesten in elkaar passen. En dat deden ze. Niet zonder meer, maar wel op het moment suprême. Wij zijn er trots op. Niet alleen op het eindresultaat, maar ook op de weg ernaar toe.

De organisatie bedankt iedereen die zich ingezet heeft voor de totstandkoming van dit geweldige evenement. Prettige Kerstdagen en tot ziens in 2010.

Op deze pagina’s kun je nog eens (na)genieten van de Kerst Winter Wonder Wandeling 2009, een uniek evenement voor Deurne.

 

Twitter

Impressie

Sponsoren