Wonderschoon

De Kerst Winter Wonder Wandeling is voor de tweede keer een grandioos succes geworden. Ruim 10.000 bezoekers hebben genoten van het gevarieerde programma van deze tweede editie. Meer dan 30 acts, ruim 26 koren verspreid over 3 avonden, maar liefst 1500 medewerkers en artiesten zijn het weekend van 17, 18 en 19 december 2010 in de weer geweest om dit evenement tot een onvergetelijk gebeuren te maken. En de sneeuw maakte van deze tweede Kerst Winter Wonder Wandeling een wonderschoon tafereel.

Bezoekers konden hun krachten meten in de Arena; ze kwamen te weten waar elfen nu echt vandaan komen en waanden zich voor een moment in Hemelse sferen. Men ging op de foto met de drie Koningen en hun kameel! Bezoekers die de eerste editie ook bezocht hebben waren getuige van het vervolg van sommige verhalen; hoe het met Sneeuwwitje gaat; en met de IJskoningin; en of de Winterkoning zijn winterkoninkjes al terug zou hebben van de Trollenkoning.

De volgende editie staat in 2012 gepland. De organisatie bedankt iedereen die zich ingezet heeft voor de totstandkoming van dit geweldige evenement. Prettige Kerstdagen en tot ziens in 2012.

Op deze pagina’s kun je nog eens (na)genieten van de Kerst Winter Wonder Wandeling 2010.

Twitter

Impressie

Sponsoren