> Kerst WWM 2013 > Introductie

Kerst Winter Wonder Markt

De Kerst Winter Wonder Markt is is een combinatie van een kerstwandeling en een kerstmarkt. Bezoekers kunnen zich verheugen op leuke acts, muziek, zang en toneel. Daarnaast kunnen de bezoekers kerstspulletjes kopen bij de sfeervol ingerichte kraampjes. Er zijn activiteiten voor kinderen en workshops. En uiteraard is er volop te eten en te drinken. Door de variëteit zal iedereen, jong en oud, kunnen genieten van de warme kerstsfeer tijdens de KWWM. De kerstmarkt vindt plaats in en rond het wijkgebouw “D’n Houten Hoek” op 14 en 15 december 2013.

De Kerst Winter Wonder Markt is is een bijzondere kerstmarkt. Bijzonder, omdat er alleen kerstspulletjes worden verkocht die gemaakt zijn door vrijwilligers en bezoekers van sociale organisaties of door creatieve individuen uit Deurne en omgeving. Geen commerciële organisaties, geen kerstspullen uit China of Taiwan, maar allemaal handgemaakte spulletjes en stuk voor stuk uniek. Heb je interesse om op deze kerstmarkt spulletjes te verkopen, klik dan hier.

Wij hopen dat de KWWM net zo’n succes wordt als de drie edities van de Kerst Winter Wonder Wandeling. Op de volgende pagina’s staan details van het programma en alle praktische informatie. Lees deze goed; er is nogal wat verschil met een KWWW.

De Kerst Winter Wonder Markt is opgezet zonder financiële bijdragen van overheid en bedrijven. De volgende bedrijven hebben ons wel op een andere wijze enorm geholpen:

 

 

 

Twitter

Impressie

Sponsoren